Volgende week in ‘Familie’: Véronique doet een bekentenis over Lars, en Mathias is razend
Volgende week in ‘Familie’: Véronique doet een bekentenis over Lars, en Mathias is razend
Foto: VTM

Volgende week in ‘Familie’: Mathias is razend. Hij is ervan overtuigd dat Lars en Mieke hem er willen inluizen. Véronique doet een bekentenis, en Jonas schakelt de hulp in van Stefanie.

Maandag 13 januari

Niko krijgt te horen dat ook Mieke ondervraagd wordt door de politie. Zjef wil Rudi overtuigen om op hotel te gaan. Hij heeft geen zin meer om met Mathias onder één dak te wonen. Stefanie krijgt een trouwe klant van Patrick over de vloer. Brigitte laat Jenny weten dat Jonas niet ziek is.

Dinsdag 14 januari

Mathias is er zeker van dat Lars en Mieke hem er willen inluizen en probeert Véronique van zijn gelijk te overtuigen. Ook Robyn blijft geloven in de onschuld van Mathias. Zij en Benny besluiten de proef op de som te nemen.

Woensdag 15 januari

Véronique bekent Iris dat ze het verhaal van Lars niet gelooft. Mathias is razend omdat Mieke en Lars op vrije voeten zijn. Jonas liegt dat hij aan de slag gaat bij een klusjesdienst. Hanne ergert zich aan het zwangerschapsbelletje dat ze van Quinten heeft gekregen.

Donderdag 16 januari

Amélie wil Brigitte nooit meer zien en vraagt steun aan Lars. Ze schrijft een brief aan Jonas. Stefanie wil in het fietsatelier een verandering doorvoeren die niet naar de zin is van Patrick.

Vrijdag 17 januari

Jan en Niko moeten een beslissing nemen. Jonas vraagt Stefanie om hulp. Hij leest ook de brief van Amélie. Véronique vindt dat Lars te ver is gegaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.