Kate Ryan heeft duidelijke boodschap voor haar kersverse echtgenoot: “Daar lig ik wakker van”
Kate Ryan heeft duidelijke boodschap voor haar kersverse echtgenoot: “Daar lig ik wakker van”
Foto: Photonews

In de liefde gaat het Kate Ryan voor de wind. De zangeres en haar partner Kristof zijn gisteren in het geheim getrouwd in Mechelen.

Kate Ryan leerde Kristof via vrienden kennen. Samen met hem en zijn dochter van acht vormt Kate nu een gezin. “Ik heb in de liefde mijn perfect dekseltje gevonden’, zei Kate Ryan een tijdje terug over haar partner.

“En het is gewoon een feit: met z’n tweeën geniet je dubbel van alles. Kristof en zijn dochtertje hebben mijn leven meer diepgang gegeven. Ik heb ook rust gevonden, niet alleen in mijn relatie, maar ook in mijn carrière. Alles is heel mooi in balans. Op het podium ben ik dan wel een diva, thuis ben ik gewoon Katrien, een eenvoudig meisje uit de Kempen.’”

Zelf mama worden, daar is Kate nog niet uit. “Ik word van links naar rechts geslingerd”, zei ze eerder. “Vaak denk ik dat het goed is zoals het nu is. Maar soms slaat de twijfel toe en denk ik dat ik in actie moet schieten. Dat geeft wel wat stress. Mijn biologische klok houdt me weleens wakker. Maar tegelijk stel ik me de vraag of een kind op de wereld zetten wel een goed idee is.”

“Stel dat ik dit jaar moeder word, dan zal ik al 55 zijn als mijn kind zijn of haar zestiende verjaardag viert”, zei ze. “Ik zit in mijn hoofd met meer vragen dan antwoorden wat het moederschap betreft. Ik voel dat het stilaan nu of nooit is. En dat is geen fijn gevoel...”

Meer nieuws

Meer nieuws

.