Volgende week in ‘Thuis’: Het gaat absoluut niet goed met Peter, en Jasper maakt een grote fout

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Er staat volgende week weer heel wat te gebeuren in ‘Thuis’. Femke en Nancy maken zich ongerust over Peter. Waar kwam plots die aanval vandaan?

Maandag 13 januari

emke begrijpt de houding van Peter niet. Jasper maakt een grote fout. Waldek zoekt zijn toevlucht bij Kobe. Judith en Tom vrezen dat Stan weer het slechte pad bewandelt.

Dinsdag 14 januari

Thilly gedraagt zich afstandelijk. Lowie slaat een uitnodiging van Frank af. Tim kent een doorbraak in zijn zaak. Tania denkt dat het gedrag van Lowie voor problemen zorgt bij Boowie.

Woensdag 15 januari

Femke voelt zich machteloos. Bob twijfelt om een opdracht van Tania aan te nemen. Rosa en Jacques lopen elkaar tegen het lijf. Tim weet niet meer wat hij moet denken. Thilly heeft het moeilijk.

Donderdag 16 januari

Vic is jarig vandaag, maar Femke is niet in de stemming om te vieren. Tim wil Adil iets duidelijk maken. Paulien maakt zich zorgen over Lowie. Viv zoekt terug contact met haar moeder. Peter loopt langs het politiekantoor.

Vrijdag 17 januari

Nancy is haar dochter enorm dankbaar. Peter heeft nog een cadeautje voor de verjaardag van Vic. Lowie wil zich excuseren. Thilly en Waldek maken het romantisch.

Tags thuis