Kobe Ilsen kan het nauwelijks geloven: “En dan ben ik plots iemand arrogant”
PMN
Kobe Ilsen kan het nauwelijks geloven: “En dan ben ik plots iemand arrogant”
Foto: Photonews

Na een jaar afwezig is Kobe Ilsen weer te zien op televisie. De presentator van Eén trekt opnieuw de wereld rond in ‘Op Eén’ en vergelijkt het met België.

Kobe Ilsen noemde zich op de radio nog ‘een sociale éénzaat’. “Begrijp me niet verkeerd: ik heb heel graag mensen om mij heen. Met vrienden iets gaan drinken, een stapje in de wereld zetten, ik doe niet liever. Maar ik ben ook heel graag op mijzelf.” 

“Ik kan perfect alleen op vakantie gaan, en ik doe dat ook geregeld. Waarom? Ik heb een publieke job, van mij wordt verwacht dat ik altijd vriendelijk ben. Als ik in de supermarkt rondloop en iemand knikt naar mij, wordt van mij verwacht - en dat kost me ook geen moeite - dat ik terugknik. Als ik naar een festival ga en ze vragen mij om mee op een selfie te gaan, doe ik dat met plezier. Er zijn ook dagen dat ik daar helemaal geen zin in heb, maar als ik het niet doe, noemen ze mij arrogant.”

“Terwijl ik denk dat ik niet arrogant ben. . Maar wat ik wil zeggen: je mag nog de beste vrienden hebben, de mooiste relatie, de fijnste familie: op het einde is het me, myself and I. Dus af en toe een beetje tijd voor jezelf nemen kan geen kwaad.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.