Tom Waes voelt zich schuldig, maar krijgt vervolgens deze zeer pakkende boodschap van zijn kinderen
Tom Waes voelt zich schuldig, maar krijgt vervolgens deze zeer pakkende boodschap van zijn kinderen
Foto: Photonews

Tom Waes krijgt vandaag een Nederlandse tv-ploeg van 'Evenblij maakt vrienden' op bezoek. Frank Evenblij omschrijft hem als "de bekendste en misschien wel populairste Belg".

In zijn reportageprogramma gaat de bekende Nederlander Frank Evenblij langs bij Tom Waes in Schoten. Het VRT-gezicht neemt zijn bezoeker mee naar onder andere de set van 'Undercover', en vertelt openhartig over zijn leven. Bijvoorbeeld over hoe schuldig hij zich voelde ten opzichte van zijn kinderen toen hij scheidde van zijn eerste vrouw.

"Ik ben destijds getrouwd met de gedachte dat het voor het leven was, en dat is niet gelukt. Een jaar of twee geleden vertelden mijn kinderen dat het allemaal oké was. Dat ze er niet veel last van hadden en er niet door getraumatiseerd waren. Ik vond het heel mooi toen mijn zoon zei dat zowel ik als mijn ex-vrouw betere ouders zijn geworden”, vertelt Tom Waes.

Het zijn de kleine dingen waarvoor Waes het doet, zo zegt hij. "Gisteren kreeg ik nog een sms van mijn dochter die me vroeg om samen koffie te drinken omdat ze geen les had. Dat doet me veel meer dan dat ze me morgen komen vertellen dat er 2 miljoen mensen naar mijn programma hebben gekeken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.