Niels Destadsbader gaat nieuw programma presenteren dat wereldwijd gigantisch succes is

Niels Destadsbader gaat ‘The Masked Singer’ presenteren, een wereldwijde tv-hit die door VTM wordt uitgezonden. In de show brengen celebrity’s muzikale acts, terwijl ze verstopt zitten achter maskers.

Dit voorjaar nog pakt VTM uit met ‘The Masked Singer’. In deze show nemen bekende gezichten het al zingend tegen elkaar opnemen. Maar dee kijker krijgt de celebrity’s niet te zien, want die zitten verstopt onder een indrukwekkend kostuum.

Wie er achter elk masker verscholen zit, is zowel voor het vierkoppige panel als voor het publiek één groot raadsel. Pas wanneer de celebrity door het publiek naar huis wordt gestuurd, wordt zijn of haar identiteit bekendgemaakt.

De show zal in goede banen worden geleid door gastheer Niels Destadsbader. “De voorbije maanden kreeg het programma een codenaam zodat er zéker niks kon uitlekken. En haast niemand van de productie mag de namen weten van wie er onder de maskers zit. Zelfs ik weet niet wie er meedoet”, vertelt Niels.

“Alles staat of valt met het mysterie van het programma. Het idee dat de kijker per ongeluk zijn favoriet naar huis kan sturen, is echt geestig. In het buitenland is dit format al een groot succes. Ik ben benieuwd wat Vlaanderen er straks van gaat vinden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.