Meghan Markle laat alweer nieuwe bom vallen die iedereen met verstomming slaat: “Dit is ongezien en ongehoord”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het is amper twee dagen geleden dat prins Harry en Meghan Markle aankondigden dat ze een stapje terugzetten uit de Britse monarchie. Meghan laat er geen gras over groeien, en is met baby Archie naar Canada gevlucht. Het is nog niet bekend wanneer - en of - ze zal terugkomen.

Volgens Britse kranten zou Meghan Markle op het vliegtuig gestapt zijn richting Canada. Daar bracht ze zopas samen met haar gezin een lange vakantie van zes weken door. Het gerucht loopt al langer dat het koppel graag naar Noord-Amerika zou verhuizen, en die droom lijkt voor Meghan nu dus werkelijkheid te worden.

Volgens diezelfde kranten heeft baby Archie, het zoontje van het koppel, Canada zelfs nooit verlaten. “Meghan liet hem daar achter bij een nanny, omdat ze wist dat ze snel zou terugkeren”, klinkt het. “Harry is nog steeds in Groot Brittannië, om te onderhandelen met zijn familie. Meghan had echter geen zin om de gevolgen van hun ingrijpende beslissing van dichtbij te zien.”

Royalty-experts noemen deze ontwikkeling “ronduit verbazend”. “Na zes weken afwezigheid laat ze een spreekwoordelijke bom vallen op het land, om daarna na amper drie dagen weer te vertrekken. Dat is ongezien, en eigenlijk ook ongehoord.”