‘Thuis’-fans doen belangrijke ontdekking over Adil: “Daarom kan hij onmogelijk de moordenaar van Frederieke zijn”
‘Thuis’-fans doen belangrijke ontdekking over Adil: “Daarom kan hij onmogelijk de moordenaar van Frederieke zijn”
Foto: VRT/Thuis

Erg feestelijk sloot ‘Thuis’ 2019 niet af. In Bar Madam vond dan wel de Sylvesternachtfuif plaats, maar dramatischer kon het feestje niet eindigen: met bloed en een lijk. Omdat Frederieke hem kort voordien zwaar had gekrenkt, werd Adil gebombardeerd tot hoofdverdachte.

Wie heeft Frederieke vermoord? Dat is momenteel de belangrijkste vraag die in 'Thuis' beantwoord moet worden. Op fansites wordt druk gespeculeerd. Volgens enkele ‘Thuis’-liefhebbers is het onmogelijk dat Adil Frederieke vermoord heeft op oudejaarsnacht. De reden: Adil is te klein.

“Er klopt iets niet”, schrijft een kijker. “Als je de beelden opnieuw bekijkt, zie je dat Adil niet veel groter is dan Frederieke. Maar bij het gevecht is de persoon in rode overall duidelijk een stuk groter dan zij.” “Klopt!”, beamen andere speurneuzen. “Degene die Frederieke aanviel, was inderdaad een stuk groter. Het moet dus iemand anders dan Adil zijn!”

Al gaat lang niet iedereen mee in die theorie. “Als hij de dader niet is, waarom was Adil dan zo van slag toen hij thuis kwam?”, werpt iemand op. En volgens sommigen zijn er nog meer aanwijzingen: “Iedereen heeft toch duidelijk gezien dat Adil en Frederieke samen naar achteren zijn gegaan?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.