Christophe Severs openhartig: “Dit ben ik pas gaan beseffen over mijn vader na zijn dood. Dat is hard.”
Christophe Severs openhartig: “Dit ben ik pas gaan beseffen over mijn vader na zijn dood. Dat is hard.”
Foto: Photonews

Christophe Severs sukkelde in een depressie na de dood van zijn vader Paul Severs. Hij heeft daarom een ingrijpend besluit genomen.

Na de begrafenis van zijn vader Paul Severs is Christophe Severs gecrasht. Hij kwam er weer bovenop dankzij de steun van zijn gezin, maar het echte keerpunt kwam er toen Christophe samen met zangeres Nina Butera de studio indook voor een single.

“We gaan nog intenser samenwerken dit jaar. Nu zaterdag is er ook ‘Halle op Losse Schroeven’, een songfestival voor Halse carnavalliedjes en daar heb ik ook een aantal nummers voor gemaakt. Dat is allemaal een welkome afleiding voor mijn verdriet”, vertelt Christophe Severs in Dag Allemaal.

“Ik ben heel extravert en moet kunnen babbelen en buitenkomen. Ik heb voor mezelf ontdekt dat ik niet enkel in mijn studio wil zitten, maar ook onder de mensen wil komen. Die combinatie van producen en op het podium staan, is voor mij ideaal.”

“Dat besef is niet door de dood van mijn vader gekomen, dat was voordien al", verduidelijkt Christophe Severs. "Wat ik wel ben gaan beseffen, is hoeveel mijlpalen pa heeft bereikt in zijn carrière, en ook: you don’t know what you got till it’s gone. Dat is wel hard.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.