Vrouw van Paul Severs hakt moeilijke knoop door na de dood van haar man: “Het gaat gewoon niet meer”
PMN
Vrouw van Paul Severs hakt moeilijke knoop door na de dood van haar man: “Het gaat gewoon niet meer”
Foto: Photonews

Vorig jaar moest het Vlaamse showbizzland afscheid nemen van Paul Severs. Ook voor familie en vrienden van de zanger was het een heel zwaar jaar.

Paulette probeert het overlijden van haar man Paul Severs een plaatsje te geven. “Ze mist papa enorm, maar ze is in zekere zin wel blij da ze aan een nieuw leven begonnen is. Ze is recentelijk verhuisd naar een serviceflat in Halle, niet zo ver van ons. Daardoor ben ik een pak geruster”, zegt haar zoon Christophe Severs in Dag Allemaal. 

“Ze heeft met papa bijna 41 jaar in Saintes gewoond, net over de taalgrens. Hun huis wordt nu verhuurd. Hij was toch wel even wennen voor iedereen, maar uiteindelijk denk ik dat dit de juiste keuze is voor haar.”

Paulette heeft ook een oogziekte. “Doordat ze zo slecht ziet, verliest ze soms haar evenwicht, of valt ze over dingen die op de grond liggen. Ze kan ook niet meer met de auto rijden, die heeft ze vijf jaar geleden moeten verkopen.”

“Daardoor moest mama altijd een beroep doen op haar zussen, vrienden en buren. Maar velen zijn intussen ook al verhuisd. En zij nu dus ook, naar Halle. Ja. Ze kan zelf naar de superette en het postkantoor, en ook de school is vlakbij, zodat ze soms de kleinkinderen kan afhalen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.