Danny Fabry moet noodgedwongen drastisch besluit nemen: “Is gevolg van mijn medicatie”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Voor Danny Fabry is het nieuwe jaar goed begonnen. Hij had een grote vlek op zijn longen, maar er zijn geen kankercellen gevonden.

De vlek op Danny Fabry zijn longen was zo’n vier centimeter groot. “De medicatie slaat aan”, licht de zanger toe in Dag Allemaal. “Die vlek wordt ook steeds kleiner.”

Maar het is wel zware medicatie die Danny moet nemen. Zo kan hij zelf geen auto meer rijden. Hij laat zich al enkele weken rondrijden door zijn vrouw. “Ik was te vaak in gedachten verzonken’, licht hij toe in Dag Allemaal. 

"Door mijn medicatie ben ik soms nog draaierig"

“En één seconde onoplettendheid kan genoeg zijn, hé. Nu het opnieuw de goede richting uitgaat, zou ik weer zelf kunnen rijden, maar door mijn medicatie ben ik soms een beetje draaierig. Georgette blijft me dus voorlopig overal vergezellen.” 

“In januari heb ik al meer dan tien shows ingepland, februari hield ik vrij, voor het geval dat ik toch onder het mes moest. Nu ik weet dat die operatie niet hoeft, neem ik weer boekingen aan. Behalve dan de eerste week van februari. Dan gaan we naar Dubai. Even zorgeloos genieten. Dat gaat zo’n deugd doen!”