Koen en Kris Wauters verrassen ons met dit nieuws over Clouseau
PMN
Koen en Kris Wauters verrassen ons met dit nieuws over Clouseau
Foto: Photonews

Binnenkort kan je Clouseau laten optreden waar je maar wil. Koen - en Kris Wauters maakten gisteren een videoclip met technologische hoogstandjes.

Gisteren trokken de gebroeders Wauters naar een peper­dure studio in het Nederlandse Eindhoven om er een videoclip te draaien voor hun volgende single, Wereld die nooit vergaat. Alles werd gefilmd door 32 camera’s. 

“Koen en ik worden vanuit iedere mogelijke hoek gefilmd, 360 graden rond. Later maken we die groene kleur met computers doorzichtig en hou je enkel een driedimensionale versie van ons twee over. Via een applicatie op je smartphone kan je ons in eender welke ruimte vir­tueel neerzetten. En als je vrienden voor je gsm- camera staan, kunnen ze ­gewoon met ons meedoen”, legt Kris Wauters uit in Het Nieuwsblad.

En er is nog verrassend nieuws. Zo hebben de broertjes Wauters niet één, maar wel twee videoclips opgenomen. Ook voor het nummer ‘California’ werd een hightech videoclip opgenomen. De eerste clip verschijnt begin maart, de tweede in mei. De applicatie is vanaf maart gratis te downloaden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.