Kobe Ilsen kraakt volledig: “Ik ben op de motorkap van mijn auto hard beginnen huilen”
PMN
Kobe Ilsen kraakt volledig: “Ik ben op de motorkap van mijn auto hard beginnen huilen”
Foto: Photonews

Kobe Ilsen (38) heeft een nieuw seizoen van ‘Op Eén’ klaar. Ook in het nieuwe seizoen vergelijkt hij Vlaanderen met het verre buitenland.

Kobe Ilsen is ook nog steeds vrijgezel. “Een paar jaar geleden had ik iemand leren kennen, en we hadden het heel tof samen. Maar die relatie is nogal pijnlijk geëindigd, ook al omdat ik toen zelf fouten heb gemaakt”, legt Kobe uit in Dag Allemaal. 

“Toen ben ik naar Los Angeles gevlogen, ik heb een auto gehuurd en ben beginnen te rijden. Door de woestijn, langs de Grand Canyon, helemaal op m’n eentje, drie weken aan een stuk. En dat heeft jou deugd gedaan? De eerste tien dagen waren verschrikkelijk. Ik zat alleen in de auto, alleen op restaurant, alleen in de cinema, ik ging alleen slapen en werd alleen wakker.” 

"Ik zette mijn auto aan de kant van de weg en ben op de motorkap beginnen huilen"

“Op een bepaald moment reed ik verloren in Death Valley. Bij een ondergaande zon zette ik de auto langs de kant van de weg, ik ben op de motorkap gaan zitten en ben beginnen te huilen.” 

“Mijn jachtig leven, de stress van elke dag, de mensen die mij gekwetst hadden of die ik pijn had gedaan: ik heb al die emoties in de woestijn gelaten. Achteraf was het alsof er een blok beton van mijn borstkas was afgevallen, ik kon weer ademen. Dat was een mooi moment met mezelf.”"

Meer nieuws

Meer nieuws

.