Philip Cracco krijgt dit weekend een speciale begrafenis: “Het was zijn wens om het zo te doen”
PMN
Philip Cracco krijgt dit weekend een speciale begrafenis: “Het was zijn wens om het zo te doen”
Foto: Photonews

Er is meer nieuws over de begrafenis van Philip Cracco. De flamboyante zakenman uit ‘The Sky Is The Limit’ is deze week overleden.

Philip Cracco zal niet in intieme kring begraven worden. Voor zijn dood liet de zakenman optekenen dat hij een openbare begrafenis wil waar iedereen welkom is, dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Cracco wordt zaterdag begraven in Knokke. "De plechtigheid vindt plaats van 14 tot 15.30 uur in de Heilig Hart-kerk”, legt zijn goede vriend en zakenpartner Lieven Bonamie uit. 

“Daarna gaan we met familie, vrienden, werknemers en kennissen een groot feest geven. Dat was Philips wens. 'Een laatste schoon feest', klonken zijn exacte woorden."

"Na de begrafenis geven we een groot feest"

"Dat samenzijn zal in dezelfde stijl verlopen als de wijze waarop Philip heeft geleefd. Een ode aan de warme tijden met zijn naasten. En een herinnering aan de fijne momenten die hij heeft beleefd en gekoesterd. Dus ja, daar zullen dikke sigaren gerookt worden.” 

“En ja, daar zal héél goede whisky gedronken worden terwijl alle vrienden anekdotes oprakelen. Het zal dus ongetwijfeld een heel lange avond worden, want Philip is echt niet in één, tien of zelfs honderd anekdotes te vatten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.