Zware tegenslag voor prinses Beatrice: “Nooit verwacht dat het zo dramatisch zou aflopen”
Zware tegenslag voor prinses Beatrice: “Nooit verwacht dat het zo dramatisch zou aflopen”
Foto: Photonews

Zware tegenslag voor de Britse prinses Beatrice. De BBC en ITV zullen haar huwelijk niet uitzenden. Dat laten de tv-zenders weten aan The Daily Mail.

Het huwelijk van haar jongere zus Eugenie met Jack Brooksbank in 2018 werd wél nog uitgezonden op ITV, tijdens een drie uur durende special. Maar aan het huwelijk van prinses Beatrice durven ze hun vingers niet te branden. Ze kondigden aan haar huwelijk met Edoardo Mapelli Mozzi ’absoluut niet’ uit te zenden. Ook de BBC kondigde eerder al aan de bruiloft niet uit te zenden.

De beslissing heeft mogelijk te maken met de commotie rond Beatrices vader prins Andrew en zijn banden met de intussen overleden veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. Beatrice en haar moeder Sarah Ferguson hoopten op een huwelijk zoals dat van Eugenie. Daarom zouden juist zij bij Andrew hebben aangedrongen op het tv-interview met BBC Newsnight.

Beatrice en haar moeder hoopten dat de prins hiermee zijn blazoen zou klaren. Ze zouden nooit hebben vermoed dat het zo dramatisch zou aflopen en de prins juist zijn publieke functies moest neerleggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.