Kobe Ilsen is zichzelf hard tegengekomen na pijnlijke gebeurtenis: “Ik ben gaan zitten en ben beginnen te huilen”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kobe Ilsen vertelt in Dag Allemaal dat hij bang is om eenzaam te sterven. “Stel dat ik nooit trouw of kinderen krijg? Waar sta ik dan na mijn pensioen?” Na een pijnlijke relatiebreuk is de presentator zichzelf tegengekomen.

“Een paar jaar geleden had ik iemand leren kennen en we hadden het heel tof samen. Maar die relatie is nogal pijnlijk geëindigd, ook al omdat ik toen zelf fouten heb gemaakt”, getuigt Kobe Ilsen. “Toen ben ik naar Los Angeles gevlogen, heb ik een auto gehuurd en ben ik beginnen te rijden. Door de woestijn, langs de Grand Canyon, helemaal op m’n eentje, drie weken aan een stuk.”

De eerste tien dagen van zijn trip waren volgens Kobe Ilsen verschrikkelijk. “Ik zat alleen in de auto, alleen op restaurant, alleen in de cinema. Ik ging alleen slapen en werd alleen wakker. Op een bepaald moment reed ik verloren in Death Valley. Ik heb de auto dan langs de kant gezet, ik ben op de motorkap gaan zitten en ik ben beginnen te huilen.”

“Mijn jachtig leven, de stress van elke dag, de mensen die mij gekwetst hadden of die ik pijn had gedaan: ik heb al die emoties achterlaten in de woestijn. Achteraf was het alsof er een blok beton van mijn borstkas was gevallen: ik kon weer ademen.”

Tags kobe ilsen