Tv-maker Peter Boeckx reageert op overlijden van zakenman Philip Cracco: “Dit is het laatste wat hij me zei. Dat hakte er diep in”
Tv-maker Peter Boeckx reageert op overlijden van zakenman Philip Cracco: “Dit is het laatste wat hij me zei. Dat hakte er diep in”
Foto: Photonews

Philip Cracco overleed maandagavond op 56-jarige leeftijd na een lange strijd tegen prostaatkanker. Het was tv-maker Peter Boeckx die de zakenman via het VIER-programma ‘The Sky Is The Limit’ bekend maakte bij het grote publiek.

Peter Boeckx raakte tijdens de opnames goed bevriend met Philip Cracco en nam kort voor zijn overlijden afscheid. “Ik heb Philip zaterdag nog gezien en dat was een ontmoeting met een lach en een traan. Zoals oude vrienden onder elkaar.”

“Hij vertelde me toen dat hij een lijst had gemaakt met mensen die hij nog wilde zien. ‘Vandaag zie ik al mijn vrienden’, zei hij. ‘Morgen is voor mijn familie. Overmorgen sterf ik.’ Dat hakte er diep in.”

Boeckx koestert alleen maar mooie herinneringen aan de zakenman. “Ik zal me Philip altijd herinneren als een geestige man, maar vooral iemand die met niets begon en alles op eigen kracht bereikte”, vervolgt hij.

“Philip was in ‘The Sky Is The Limit’ niet de man die wilde uitpakken of imponeren met wat er op zijn bankrekening stond. Hij wilde mensen inspireren met zijn verhaal. Hij wilde tonen dat door hard werken alles mogelijk is. Hij was een puur zakelijk talent.”

“Het is ontzettend hard. Philip was nog zo jong. Jonger dan ik. Maar ik koester heel veel mooie herinneringen. Ik zal hem nooit vergeten”, besluit Peter.

Meer nieuws

Meer nieuws

.