Andy Peelman neemt drastisch besluit over vader waar hij al 30 jaar geen contact mee heeft
Andy Peelman neemt drastisch besluit over vader waar hij al 30 jaar geen contact mee heeft
Foto: Photonews

Andy Peelman heeft al bijna 30 jaar geen contact meer met zijn vader Wim Ravell. Komt het in 2020 tot een verzoening?

Andy Peelman heeft geen contact meer met zijn vader Wim Ravell. Dit kwam al meermaals ter sprake in interviews. Andy verwijt zijn vader namelijk dat hij Andy en zijn moeder in de steek gelaten heeft gelaten toen Andy zes jaar oud was.

Ondertussen zijn er al 29 jaar voorbij gegaan, heeft Andy geen contact meer met zijn vader en dat betreurt Wim Ravell enorm. “Ik heb altijd alles gedaan om Andy nog te kunnen zien. Hij heeft geen juist beeld van mij. Maar de dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen”, vertelt Wim deze week in Dag Allemaal.

Wim heeft de afgelopen jaren meermaals contact proberen op te nemen met zijn zoon, maar krijgt nooit een reactie. Sms’jes blijven onbeantwoord. Eerder vertelde Andy al dat een verzoening met zijn vader er niet inzit.

Ook nu contacteerde Dag Allemaal Andy Peelman met de vraag of hij iets wenste te zeggen over de vertroebelde relatie met zijn vader, maar hij wenst liever niet te reageren, meldt hij. De kans dat het in 2020 tot een verzoening komt, lijkt dus eerder klein.

Meer nieuws

Meer nieuws

.