Ergste nachtmerrie van Anke Buckinx is uitgekomen: “Ik schaamde me dood”
Ergste nachtmerrie van Anke Buckinx is uitgekomen: “Ik schaamde me dood”
Foto: Instagram

De kerstvakantie is voorbij. Ook Joe-presentatrice Anke Buckinx is weer aan de slag gegaan. In Story blikt Anke terug op hoe zij de feestdagen heeft beleefd. Eén blunder kan ze zichzelf niet vergeven.

“Op kerstdag was het natuurlijk tijd voor pakjes. Helaas is een van mijn grootste nachtmerries uitgekomen: ik had voor de verkeerde persoon een cadeau gekocht... Ik moest iets vinden voor mijn nicht en haar mama, maar was erin geslaagd iets te kopen voor mijn nicht en haar man. Mijn tante ging dus met lege handen naar huis. Ik schaamde me dood!”, vertelt Anke Buckinx in Story.

Anke en haar gezin hebben kerst dit jaar voor het eerst met z’n vieren gevierd, na de geboorte van haar zoontje Max in mei. “Het voelde zo compleet! Als ik de liefde tussen Max en zijn grote zus Lou zie, ben ik zo blij dat we na lang twijfelen toch voor een tweede kind zijn gegaan. Ze zijn twee handen op één buik, ze zoeken elkaar altijd op.”

Tijdens de kerstvakantie was het ook tijd voor een groot moment: “Max is naar zijn eigen slaapkamertje verhuisd, na zeven maanden bij mij op de slaapkamer te liggen, en Tom in de logeerkamer. Nu kunnen Tom en ik dus eindelijk weer in één bed slapen!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.