VRT heeft geweldig nieuws: “Komt er in navolging van Kamp Waes”
PMN
VRT heeft geweldig nieuws: “Komt er in navolging van Kamp Waes”
Foto: VRT

Tom Waes scoort de ene tv-hit na de andere. Na het succesvolle ‘Tomtestorom’ en ‘Reizen Waes’, is er nu ‘Kamp Waes’. De kijkcijfers van het programma zijn onwaarschijnlijk goed.

Tom Waes is populairder dan ooit. De tv-maker lanceerde onlangs ook een oproep. Als je goede voornemens hebt voor het nieuwe jaar, kan je daar maar best zo snel mogelijk werk van maken.

Zo lanceert hij samen met Eén ‘Start to Kamp Waes’. De kandidaten moeten niet zo’n zware oefeningen afleggen bij de special forces, maar men spitst zich wel toe op 'gewone' kandidaat-militairen’. Makkelijk zal het allerminst worden.

Maar dat laat mensen zich niet afschrikken. De oproep is nog maar net gelanceerd of er hebben zich al 35.000 mensen ingeschreven. Vanaf volgende week maandag krijgen ze hun schema in de mailbox.

De kandidaten krijgen talloze tips over de oefeningen en hoe je ze precies moet uitvoeren. "'Kamp Waes' gaat over de tongen. We willen de mensen vooral iets leuks aanreiken in navolging daarvan", klinkt het bij de VRT.

Meer nieuws

Meer nieuws

.