Bijzonder straf wat Julie Vermeire en Kelly Pfaff nu aan het doen zijn: “Gaan jullie nog veel over horen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Zowel Vermeire als Kelly Pfaff namen deel aan ‘Dancing With The Stars’. Julie won zelfs de wedstrijd.

Ook na het programma zijn Julie Vermeire en Kelly Pfaff contact blijven houden. Intussen zijn ze goede vriendinnen geworden. Ze volgen ook samen dansles in de dansschool van Guy Jottay en zijn vrouw Martine. Dat is ook de papa van danscoach Laura.

“Ze waren ook aanwezig op ons kerstbal’, zegt Guy in TV- Familie. “Door ‘Dancing With the Stars’ zijn Julie en Kelly goed bevriend geraakt met Laura en Frank. Ze gaan geregeld samen op stap. Die hebben elkaar echt gevonden.” 

"Zowel Kelly als Julie hebben de smaak van het dansen echt te pakken"

“En ja, zowel Julie als Kelly hebben de smaak van het dansen echt te pakken. Ze volgen solo latin, daar heb je geen danspartner voor nodig. Het is heel mooie reclame dat ze nu bij ons dansen. Die twee halen trouwens een heel hoog niveau. Oók qua persoonlijkheid.”

“Ik dans nu 45 jaar en ik ben er nog altijd van bezeten’, zegt Guy nog. “Het breekt je week, het is supersociaal. En wat Julie en Kelly betreft: ik geloof dat er veel interesse zou zijn als Julie en Kelly te boeken zouden zijn als danseressen.” 

“Kelly is al jaren hot en Julie was dé revelatie van ‘Dancing With the Stars’. Ik vind haar de nieuwe Grace Kelly! Julie zou een prinses kunnen zijn. We gaan sowieso nog veel van haar horen en zien."