Het is een speciale dag voor Laura Tesoro: Dit is er aan de hand

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Laura Tesoro beleefde in 2019 een topjaar. Een hele zomer lang stond ze op verschillende plaatsen in het land op het podium en er was ook nog haar debuutalbum ‘Limits’.

Vandaag opent Laura Tesoro ook een pop-up winkel in een Antwerpse koffiebar. De zangeres ging immers ook een samenwerking aan met CFÉ, het streetwearlabel van Tonya Schamp.

In de pop-upwinkel kan je enkele stuks van de collectie kopen. “Het is in deze koffiebar dat ik de kledinglijn samen met Tonya (ook bekend van Eurosong for Kids met het nummer 'Hé doe maar mee', red.) heb ontworpen”, vertelt Laura ­Tesoro in Gazet van Antwerpen. “Het leek ons dus wel fijn om de pop-up hier te openen. Want dit is gewoon ook een hele gezellige plek.”

“Het verhaal van onze samenwerking klopt ook gewoon”, zegt Tesoro nog. “We zijn allebei twintigers die keihard werken, met ons eigen ding bezig zijn en onze limieten pushen. Bovendien kijk ik op naar de manier waarop Tonya als jonge vrouwelijke ondernemer haar eigen label uit de grond heeft gestampt. Ik ben dus erg blij dat we dit samen hebben kunnen doen en dat ik op deze manier iets kan teruggeven aan mijn fans."