Fabrizio overladen met kritiek nadat hij nieuwe vriendin voorstelde, maar hij slaat bikkelhard terug
Fabrizio overladen met kritiek nadat hij nieuwe vriendin voorstelde, maar hij slaat bikkelhard terug
Foto: Instagram

Fabrizio verraste op oudejaarsavond vriend en vijand door zijn nieuwe lief, de 20-jarige studente Lott, voor te stellen. Hij werd daarna overladen met kritiek, maar de ‘Temptation’- verleider laat zich niet uit zijn lood slaan. Op Instagram geeft hij zijn haters lik op stuk.

"Dat gaat ook weer lang duren", "ik geef ze twee weken", "weer een ander" enzovoort... People, laat één ding duidelijk zijn: voor zover ik weet, weet niemand wat er op zijn of haar pad zal komen als hij of zij in een relatie stapt. Niemand heeft een glazen bol, anders zou iedereen happily ever after leven. Jammer genoeg zit de wereld zo niet in elkaar en zullen we op elkaar moeten vertrouwen", laat Fabrizio weten op Instagram.

"Als ik één boodschap mag meegeven aan zij die het beter denken te weten: eerst voor je eigen deur vegen. Ik draag mijn fouten uit het verleden mee in deze relatie en ik hoop er uit te leren. Ik kan alleen maar proberen om een betere man te zijn. Ik waardeer haar en zij kan langs mijn verleden kijken, daar rust onze basis op en ik zie het helder vanaf hier. En waar de tijd ons brengt, wie weet? Ik krijg er alvast geen genoeg van."

Meer nieuws

Meer nieuws

.