Meghan Markle helpt koppel uit de nood tijdens wandeling: “Ik was in shock”
Meghan Markle helpt koppel uit de nood tijdens wandeling: “Ik was in shock”
Foto: Photonews

Van een verrassing gesproken. Meghan Markle heeft een nietsvermoedend koppel uit de nood geholpen tijdens een wandeling.

Meghan Markle en prins Harry hebben op nieuwjaarsdag een nietsvermoedend koppel uit de brand geholpen. Asymina Kantorowicz en haar vriend waren tijdens een wandeling aan het worstelen om een leuke foto van zichzelf te nemen met een selfiestick. Maar Meghan schoot hen te hulp. Dat vertelt de vrouw aan CTV News Vancouver Island.

Meghan en prins Harry waren op dat moment ook een wandeling aan het maken met een vriendin, ‘Suits’-actrice Abigail Spencer. “Ik ben een grote fan van ‘Suits’”, vertelt Asymina. “Eerst merkte ik Abigail op, en toen ik opkeek, besefte ik dat Meghan onze foto aan het nemen was”, klinkt het. “Toen keek ik opnieuw naar het groepje en zag ik dat prins Harry er ook bij was.”

“Ik kon het niet geloven. Daar had je Meghan, die naar me lachte, wachtend tot ze de foto kon nemen. Ik was in shock. Het enige wat ik kon bedenken om te zeggen was: ‘Selfiesticks kunnen ook niet alles.’ Ze lachte en zei iets als: ‘Dan zullen we een goede foto moeten maken’, waarop Harry zei: ‘Geen druk hoor.’ Ze was gewoon enorm vriendelijk”, besluit Asymina.

Meghan nam uiteindelijk drie foto’s van het koppel. “Ze gaf me mijn telefoon terug en zei: ‘Gelukkig nieuwjaar!’ En we antwoordden ook: ‘Bedankt en gelukkig nieuwjaar’. Ze leek zo blij en nuchter. Ze genoot gewoon van deze wandeling met haar echtgenoot en vriendin. Harry en zij leken erg gelukkig, zoals een pasgetrouwd koppel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.