Kürt Rogiers over spannende midseasonfinale: “Daar komt definitief een einde aan”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kiest Véronique voor Lars of Mathias? Die vraag houdt fans van 'Familie' al een hele poos bezig, maar niet voor lang meer. “De midseasonfinale van vanavond stuurt het verhaal in een definitieve richting”, klinkt het.

Kürt Rogiers licht in Het Nieuwsblad een tipje van de sluier over de midseasonfinale van vanavond. Aan de driehoeksrelatie tussen Lars, Veronique en Mathias komt definitief een einde.

“Lars gaf Kathleen een kus. Meer niet. Maar Mathias blies dat zo op dat Véronique denkt dat hij de stekker uit hun relatie heeft getrokken”, zegt Rogiers. Lars heeft nog een grote troef achter de hand. “Het wapen waarmee Marie destijds dreigde en waarop Mathias' vingerafdrukken staan”, zegt Kürt. “Dat pistool speelt een cruciale rol.”

De driehoeksrelatie beheerst Familie al héél lang. “Maar de gebeurtenissen van vanavond sturen de keuze van Véronique in een definitieve richting”, aldus Rogiers. “De scenaristen hadden een vette kluif aan onze verhaallijn, maar je kan dit niet voor eeuwig laten doorgaan.”