Gert Verhulst reageert scherp op kritiek op dochter Marie: “Wat een verdorven geest”
Gert Verhulst reageert scherp op kritiek op dochter Marie: “Wat een verdorven geest”
Foto: Photonews

Na de onthulling dat Marie Verhulst haar vader Gert opvolgt naast het mandje van Samson, heerst er bij de familie Verhulst toch vooral opluchting. Papa Gert heeft er alle vertrouwen in dat hij de juiste troonopvolger heeft gekozen: “Van Marie weet ik tenminste dat ze het kán, dat ze ’t graag doet én dat ze niet na zes maanden ‘foert!’ gaat zeggen”, luidt het in Dag Allemaal.

Marie Verhulst leek onmiddellijk door iedereen aanvaard te worden als het 'extra baasje' van Samson. Een hele opluchting voor Gert Verhulst. “Heel plezant om bij elke show het enthousiasme in de zaal te zien als die doos opengaat. De mensen hier in de zaal, de fans, díe moeten het leuk vinden. Wat de rest ervan denkt, is niet zo belangrijk”, zegt Gert in Dag Allemaal.

Al verloopt de opvolging van Gert door zijn dochter Marie niet geheel kritiekloos. Comedian Gunter Lamoot vroeg zich af of niemand bij Studio100 erbij stilgestaan had dat de nieuwe afkorting ‘S&M’ is. Hij maakt een meme met Marie als SM-meesteres. “Is daar iets mis mee misschien?”, reageert Gert Verhulst lachend in Dag Allemaal. “Ach, da’s de verdorven geest van Gunter...”

Meer nieuws

Meer nieuws

.