Julie Vermeire heeft groot nieuws over haar danspartner Pasquale: “Dat gaan we samen doen”
Julie Vermeire heeft groot nieuws over haar danspartner Pasquale: “Dat gaan we samen doen”
Foto: Instagram

‘Dancing with the Stars’-winnares Julie Vermeire kan geen afscheid nemen van het dansen. Ze volgt samen met Kelly Pfaff les in een dansschool.

“Ja, Kelly en ik volgen nu samen les solo latin in dansschool Dancepoint bij Frank en Laura, respectievelijk de danspartners van Evy Gruyaert en Christoff”, vertelt Julie Vermeire in TV Familie. “Ik heb ingezien dat ik echt een dansmens ben en wil blijven dansen. Ik vind het oprecht jammer dat ‘Dancing with the Stars’ gedaan is, omdat ik besef dat ik nooit nog op zo’n niveau zal dansen.”

“Ik probeer wekelijks de lessen te volgen, al is het nu wel moeilijk combineerbaar met mijn stage bij VIER en VIJF. Maar mijn voornemen voor 2020 is dat ik méér wil gaan dansen en het wil onderhouden.”

“Het liefst van al zou ik gewoon terug met m’n partner Pasquale van ‘Dancing With the Stars’ dansen, maar spijtig genoeg is dat moeilijk door de afstand. Hij verblijft momenteel in Dublin voor de Ierse versie van ‘Dancing With the Stars’”, zegt Julie. “Maar we horen elkaar nog en gaan binnenkort zeker afspreken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.