Linde Merckpoel openhartig over breuk met Gilles De Coster: “Het was gruwelijk hard”
Linde Merckpoel openhartig over breuk met Gilles De Coster: “Het was gruwelijk hard”
Foto: Photonews

Twee jaar geleden brak StuBru-boegbeeld Linde Merckpoel na een relatie van tien jaar met Gilles De Coster. Vorig jaar vond ze opnieuw de liefde. Linde is erg gelukkig in haar relatie, maar de breuk met Gilles heeft haar wel veranderd.

“Die breuk heeft me voorzichtiger gemaakt. De zoete holderdebolder-verliefdheid, die zal ik nooit meer kennen. Ik geloofde erg in de symbiose. Mijn lief en ik, wij waren niet te ontwarren. Wel, dat bleek dus niet te werken. Ik heb er geen achterdocht aan overgehouden, wel een kleine reserve: ik zal me nooit meer in de grote, romantische botsautoliefde gooien”, vertelt Linde Merckpoel in Humo.

“Ik heb nu al een hele tijd een nieuw lief, en ’t is een ongelofelijk lieve, tedere fucker. Natuurlijk wil ik met hem oud worden, maar ik zal dat nooit als een zekerheid verkondigen. Omdat ik nu weet hoe onvoorspelbaar een mensenleven is."

Eerder gaf Linde aan dat ze hard heeft afgezien van haar breuk met Gilles, vooral dan door het feit dat ze alleen kwam te staan. “Die situatie was totaal nieuw voor mij. Aanvankelijk was dat niet simpel, het was bij momenten zelfs gruwelijk hard. Maar als ik terugkijk op de voorbije maanden, moet ik zeggen dat ik het ook interessant vond. Ik heb veel over mezelf bijgeleerd”, klonk het destijds in Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.