Volgens royaltywatcher is er geen twijfel mogelijk: “Delphine is niet het enige buitenechtelijke kind van Albert”
Volgens royaltywatcher is er geen twijfel mogelijk: “Delphine is niet het enige buitenechtelijke kind van Albert”
Foto: Photonews

Royaltywatcher Thierry Debels heeft zich jarenlang verdiept in het koningshuis en komt in de lente naar buiten met een biografie over koning Albert II. Volgens hem is er geen twijfel mogelijk: Delphine Boël is niet het enige buitenechtelijke kind van Albert.

Royaltywatcher Thierry Debels beweert in zijn nieuwe biografie over koning Albert II over sluitend bewijs te beschikken dat Albert de vader is van Delphine. Meer nog: dat Albert meerdere buitenechtelijke kinderen heeft.

“Ik wil niet te veel verklappen. Maar laten we even terugkeren naar de jaren 70, toen Albert ‘slechts’ prins was en te boek stond als een losbol. Hij had affaires met tientallen vrouwen. Ik heb bewijs gevonden dat Delphine niet het enige – al dan niet vermeende – buitenechtelijke kind van Albert is.”

“Dat kan meteen een verklaring zijn voor Alberts hardnekkige weigering om Delphine te erkennen. Omdat er anders nog andere buitenechtelijke kinderen vanuit de struiken tevoorschijn treden om erkend te worden”, vertelt hij in TV Familie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.