Kelly Pfaff en Julie Vermeire hebben opvallend nieuws te melden: “We doen het”
PMN
Kelly Pfaff en Julie Vermeire hebben opvallend nieuws te melden: “We doen het”
Foto: Instagram

Kelly Pfaff en Julie Vermeire kunnen met een tevreden gevoel terugblikken op hun deelname aan ‘Dancing With The Stars’. Julie won het programma zelfs.

Het heeft zowel Kelly Pfaff als Julie Vermeire doen besluiten dat ze het zeer fijn vinden om te dansen. Ze hebben zich dan ook aangesloten in een dansschool. Daar dansen ze nu samen verder.

“Kelly en ik volgen les solo latin in dansschool Dancepoint bij Frank en Laura, respectievelijk de danspartners van Evy Gruyaert en Christoff”, legt Julie uit in TV-Familie.

‘Ik heb ingezien dat ik echt een dansmens ben en wil blijven dansen. Ik vind het oprecht jammer dat ‘Dancing with the Stars’ gedaan is, omdat ik besef dat ik nooit nog op zo’n niveau zal dansen.” 

“Naast de les solo latin volg ik nu ook een girly workshop, een soort van hiphop. Ik probeer wekelijks de lessen te volgen, al is het nu wel moeilijk combineerbaar met mijn stage bij VIER en VIJF. Maar mijn voornemen voor 2020 is dat ik méér wil gaan dansen en het wil onderhouden.” 

“Het liefst van al zou ik gewoon terug met m’n partner Pasquale van ‘Dancing With the Stars’ dansen, maar spijtig genoeg is dat moeilijk door de afstand. Hij verblijft momenteel in Dublin voor de Ierse versie van ‘Dancing With the Stars’. Maar we horen elkaar nog en gaan binnenkort zeker afspreken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.