Koen Crucke spelt Studio 100 de les nu Marie het nieuwe baasje van Samson is: “Echt dom om zoiets te doen”
Koen Crucke spelt Studio 100 de les nu Marie het nieuwe baasje van Samson is: “Echt dom om zoiets te doen”
Foto: Photonews

Met zijn dochter Marie als opvolgster kiest Gert Verhulst niet alleen voor continuïteit, maar zorgt hij ook voor de vrouwelijke touch én laat hij meteen ook een wind van verjonging door het huis van Samson waaien. Moet de rest van de volledig mannelijke cast, waarvan de jongste ook al 50+ is, zich nu zorgen maken?

Samsons nieuwe baasje is een fris jong meisje, maar haar vriendenkring telt alleen maar mannen die minstens 30 jaar ouder zijn dan zij. Toch denkt Koen Crucke niet dat Albert, Van Leemhuyzen en de Burgemeester nu gevaar lopen.

“Als wij de vraag stellen, wordt telkens gezegd: ‘Gert gaat weg.’ Niet: ‘Iedereen gaat weg.’ Ze zouden trouwens maar stom zijn bij Studio 100 om ons direct af te serveren”, reageert Koen Crucke in Dag Allemaal.

“Je moet eens naar zo’n avondshow komen. Die zaal zit vol dertigers en veertigers, en die brullen allemaal de liedjes mee. Voor die generaties zijn Samson en Gert ook onlosmakelijk verbonden met ons. Als wij plots zouden verdwijnen... Nee, die overgang zou te bruusk zijn”, verklaart hij zich nader.

“Wij kunnen toch nog een paar seizoenen mee. Wij zijn daar ook nog toe in staat, al beseffen we zelf ook wel dat we niet meer van de jongsten zijn. Op termijn zullen er dus wel nieuwe personages geïntroduceerd moeten worden, maar mij lijkt het ’t verstandigst om dat geleidelijk aan te doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.