Mathias Vergels doet pijnlijke vaststelling over zijn vrouw Julie en grijpt in: Dit is er gebeurd
Mathias Vergels doet pijnlijke vaststelling over zijn vrouw Julie en grijpt in: Dit is er gebeurd
Foto: VRT/Thuis

Voor Mathias Vergels heeft 2019 het ook al straffe 2018 nog overtroffen. En toch moet het in 2020 anders. “Deze zomer heeft Julie iets te vaak alleen thuisgezeten met onze Emile”, zegt de acteur in Dag Allemaal.

“Mijn vrouw aanvaardt mijn drukke leven als artiest en acteur. En ze weet ook dat ik haar daar enorm dankbaar voor ben”, vertelt Mathias Vergels in Dag Allemaal. “De voorbije zomer was ik amper thuis. Overdag stond ik op de set van ‘Thuis’ en ’s avonds was ik weg voor een repetitie of optreden. En toch klaagde Julie nooit. Het is zalig dat zij me steunt in alles wat ik doe, maar ik besef zelf ook wel dat ik soms te weinig thuis ben.”

“Voor 2020 wens ik een beter evenwicht te vinden tussen mijn gezin en mijn passies: acteren en muziek. Ik besef dat ik Julie en Emile het voorbije jaar iets te weinig heb gezien. Zeker tijdens de zomer toen ik met mijn muziekband door Vlaanderen toerde.”

“Iedereen met een job, passie en een gezin weet dat het voortdurend balanceren is. Als ik me op mijn muziek focus, gaat dat vaak ten koste van mijn gezin. Achteraf gezien hadden er wel iets meer intense familiemomenten in 2019 mogen zijn”, aldus Mathias.

Meer nieuws

Meer nieuws

.