‘Familie’-kijkers moeten zich schrap zetten voor heftige midseasonfinale: “Dit zal inslaan als een bom”
‘Familie’-kijkers moeten zich schrap zetten voor heftige midseasonfinale: “Dit zal inslaan als een bom”
Foto: Medialaan

Kürt Rogiers, die Lars speelt, liet er onlangs geen twijfel over bestaan: de 'Familie'-kijker staat de komende dagen een flinke brok suspense te wachten. "De midseasonfinale op 3 januari zal inslaan als een bom." De vraag die op ieders lippen brandt: kiest Véronique eindelijk voor één van haar aanbidders?

De driehoeksverhouding tussen Veronique, Larsen zijn eeuwige liefdesrivaal Mathias kent in de midseasonfinale een heftige climax. De gebroken neus en bloedende schaafwonden die de twee bij een vorige vechtpartij opliepen, zullen klein bier zijn in vergelijking met wat de kijker eerstdaags krijgt voorgeschoteld.

De ingrediënten voor die verhaallijn werden de voorbije dagen al mondjesmaat aangereikt. Mathias, vroeger een brave sloef, laat zijn ware aard zien. En die vertoont donkere kantjes. Hij gaat over lijken en gebruikt alles en iedereen om Lars in een slecht daglicht te stellen. Zijn doel: zijn grote vlam Veronique weer voor zich winnen.

Toch heeft Lars nog één mooie troef achter de hand: het pistool van Marie met de vingerafdrukken van Mathias. Maar hoe kan hij dat bewijsstuk aan de politie bezorgen, zonder zelf medeplichtig te worden geacht voor de moord op Marie? Lars was er immers bij, toen Mathias haar in de seizoensfinale eind juni van een Franse klif gooide, maar hij zweeg daarover tegen de politie. Krijgt dit hele verhaal nu een doorbraak?

Meer nieuws

Meer nieuws

.