Kamp Waes - kijkers woest op de VRT: “Meest idiote beslissing van het jaar”
Kamp Waes - kijkers woest op de VRT: “Meest idiote beslissing van het jaar”
Foto: VRT

Wie gehoopt had op een nieuwe aflevering van Kamp Waes, kwam zondagavond bedrogen uit. Eén zond de veldrit in Diegem uit in plaats van het populaire programma waarin Tom Waes op zoek gaat naar nieuwe rekruten voor de special forces.

Het regende zondagavond reacties op de verschuiving in het zendschema. De fans hadden uitgekeken naar een nieuwe avond afzien in Kamp Waes, maar ze kregen een andere vorm van afzien in de plaats: veldrijden, ploeteren in het veld. Dat zinde de kijkers niet. Velen stelden zich de vraag waarom er ingebroken werd in het zendschema van Eén en niet dat van Canvas, waar een kunstdocumentaire uitgezonden wordt.

De fans van Kamp Waes zijn ontgoocheld dat ze een week langer moeten wachten. ‘Wat een teleurstelling dat er geen Kamp Waes is vanavond. Wanneer gaat Sporza eens inzien dat niet iedereen in sport geïnteresseerd is. Zend dat dan uit op Ketnet of Canvas maar toch niet op Eén...”, klinkt het op Twitter. Of ook: “Bericht aan Eén. Het veldrijden is dood, zend dat niet uit in plaats van een populair programma zoals Kamp Waes. Meest idiote beslissing van het jaar gaat naar jullie.”

Bij de VRT was zondagavond niemand bereikbaar voor commentaar. Op Twitter reageert Eén wel op enkele kritische berichten. “Het is heel uitzonderlijk. Volgende week is er weer Kamp Waes.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.