Jan Verheyen is duidelijk tegen zijn dochter Anna: “Ik laat die sowieso natrekken door mijn vrienden van de politie”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Jan Verheyen scoort weer een hit met de nieuwe film van FC De Kampioenen. Hij is op weg om heel wat records te breken.

Regisseur Jan Verheyen heeft met Anna ook een dochter. Ze is nu veertien jaar. Jan is nu al bang voor het moment dat zijn dochter met een vriendje naar huis komt.

“Het moment dat ze met een lief naar huis komt, zal geen fijne dag zijn. Ik laat hem sowieso natrekken door mijn vrienden bij de politie”, lacht Jan Verheyen in TV-Story.

"Lien en ik proberen een soort van rolmodel te zijn voor onze dochter"

“Haar idee van de alwetende en drakenvloerende vader is wel al voorbij, merk ik. Af en toe mag ik nog eens de pot con tuur opendoen, en daar geniet ik dan van. Of als ze een moeilijke vraag stelt en ik het antwoord weet.”

“Lien en ik proberen ook een soort rolmodel voor haar te zijn, door als echtpaar heel respectvol met mekaar om te gaan. Wat Anna meeneemt van ons gezin, wordt haar referentiekader. Maar ik ga ervan uit dat ze sowieso voldoende gewapend is voor de toekomst.” 

“Dat ze bijvoorbeeld na het uitgaan niet in de wagen zal kruipen bij een dronken chau eur. Het tegendeel zou me verbazen én teleurstellen. De komende jaren ga ik haar ook genoeg lms tonen die de gevaren van drugs en alcohol duidelijk maken."