Makers van Familie zetten de puntjes op de i: “Wat kijkers zeggen over Hanne klopt echt niet”
PMN
Makers van Familie zetten de puntjes op de i: “Wat kijkers zeggen over Hanne klopt echt niet”
Foto: VTM

De fans van Familie ergeren zich blauw aan de zwangerschap van Hanne. Ze vinden dat de makers veel te veel fouten maken.

Enkele kijkers maken melding dat de zwangerschap van Hanne slecht in beeld wordt gebracht. “Want: ‘Waar komt die dikke buik zomaar ineens vandaan? Ze is volgens mijn berekeningen nog maar 14 weken in verwachting’, merkte iemand recent op. Waarop een andere kijker reageerde met: ‘Het is inderdaad heel raar, gisteren zag je veel minder buik!’

En dan is er ook nog Quinten die zei dat hij de baby al voelde schoppen in Hanne’s buik. “En dat kán niet”, aldus een kritische kijkster. ‘Want volgens mij was Hanne op dat moment pas twaalf weken zwanger.’ Iemand anders voegde eraan toe: ‘En wat óók niet klopt: je kan het geslacht na twaalf weken zwangerschap nog niet via een echo bepalen. Dat kan op dat moment enkel met een bloedstaal. Volgens mij zit er geen enkele vrouw in het schrijversteam van ‘Familie’, want een vrouw wéét zulke dingen.”

"De kijkers hebben hier zeer duidelijk een rekenfout gemaakt"

Creative producer Wim Feyaerts is het niet eens met de kritiek van de kijkers. “De helft van onze scenaristen zijn wel degelijk vrouwen, hoor. Dat zorgt voor een goed evenwicht in de verhalen. En dat evenwicht ís er volgens ons ook”, merkt Wim op in TV-Familie. 

“Er wordt bij ons ook research gedaan en we houden alles zeer goed bij. Kijkers die zulke opmerkingen maken, hebben een rekenfout gemaakt. Hanne is al zeventien weken ver, want ze is uitgerekend rond 7 mei. Hoe dan ook, wij vinden het fijn dat mensen zulke commentaar geven.” 

“Want dat betekent dat ze betrokken zijn bij onze verhaallijnen. Al de reacties van ‘Familie’-kijkers, zelfs al zijn ze kritisch ,beschouwen we nog altijd als een mooi compliment, voor de hele ploeg!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.