Julie Vermeire bijzonder waakzaam: “Het mag absoluut niet gebeuren, ik zou dat heel erg vinden”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Je mag wel stellen dat 2019 het jaar van Julie Vermeire is geworden. De dochter van komiek Jacques brak volledig door na haar overwinning in ‘Dancing With The Stars’.

“Maar 2019 was meer dan alleen maar ‘Dancing With The Stars’. Ik heb ook een grote reis gemaakt naar Sri Lanka”, vertelt Julie Vermeire in Het Laatste Nieuws.

“Maar 'Dancing with the Stars' heeft uiteraard een heel grote impact gehad. Door me in al die rollen in te leven heb ik nieuwe kanten van mijn persoonlijkheid ontdekt. Daardoor ben ik enorm gegroeid. Was ik vorig jaar nog een verlegen giechelmeisje, dan ben ik nu een zelfzekere jongedame. Niet alleen het grote publiek heeft me leren kennen in 2019, ik heb mezelf ook ontdekt."

"Ik wil mijn positief imago van de voorbije maanden zo lang mogelijk vasthouden"

Julie waakt ook erg over haar imago. “Je zult nog niet te veel interviews met mij gelezen hebben, ik houd dat heel beperkt. De afgelopen maanden heb ik de kans gekregen om heel positief in beeld te komen en dat imago wil ik zo lang mogelijk vasthouden. Ik ben bang dat ik op een dag in een negatief daglicht kom te staan. Dat zou ik erg vinden."

“Mensen steken hun duim op als ze me kruisen of vragen om een selfie: dat is toch leuk? Tot voor 'Dancing with the Stars' kwamen ze altijd aan papa vragen of ze met hem op de foto mochten. Als ik er dan bij was, maakte ik meestal het beeld. Maar onlangs op restaurant vroegen mensen of ze met mij op de foto mochten. Mijn papa zat erbij, keek ernaar en zei: 'Aangenaam, ik ben haar vader.' (lacht)"