Julie Vermeire troeft papa Jacques af: Dit is er gebeurd
Julie Vermeire troeft papa Jacques af: Dit is er gebeurd
Foto: Photonews

Julie Vermeire is de hoogste nieuwkomer in de Top 100 Belgen van 2019 van Het Laatste Nieuws, en dus dé verrassing van deze jaargang. Ze prijkt op plaats 19 en troeft daarmee haar vader Jacques Vermeire af, die bijna 50 plaatsen lager staat.

Julie Vermeire heeft haar hoge notering in de Top 100 vooral te danken aan haar succesvolle deelname aan 'Dancing with the Stars'. Haar overwinning in dat programma was het hoogtepunt van 2019.

“'Dancing with the Stars' heeft uiteraard een heel grote impact gehad. Ik heb nieuwe kanten van mijn persoonlijkheid ontdekt. Daardoor ben ik enorm gegroeid. Was ik vorig jaar nog een verlegen giechelmeisje, dan ben ik nu een zelfzekere jongedame. Niet alleen het grote publiek heeft me leren kennen in 2019, ik heb mezelf ook ontdekt”, aldus Julie in Het Laatste Nieuws.

Julie is vanuit relatieve anonimiteit plots een BV geworden. Mensen herkennen haar op straat. "Mensen steken hun duim op als ze me kruisen of vragen om een selfie: dat is toch leuk? Tot voor 'Dancing with the Stars' kwamen ze altijd aan papa vragen of ze met hem op de foto mochten. Als ik er dan bij was, maakte ik meestal het beeld. Maar onlangs op restaurant vroegen mensen of ze met mij op de foto mochten. Mijn papa zat erbij, keek ernaar en zei: 'Aangenaam, ik ben haar vader.'”

Meer nieuws

Meer nieuws

.