Bart Peeters helemaal van zijn melk door ontdekking over koning Filip: “Enorm van geschrokken”
Bart Peeters helemaal van zijn melk door ontdekking over koning Filip: “Enorm van geschrokken”
Foto: Photonews

Bart Peeters werd onlangs 60. Hij viert deze verjaardag met een imposante concertreeks in de Lotto Arena. De zanger/presentator heeft goed nieuws, want er komt een tweede reeks van ‘Merci voor de muziek’.

“We starten in 2020 aan het tweede seizoen van ‘Merci voor de muziek’”, vertelt Bart Peeters in Het Nieuwsblad. “Dat programma was voor mij een openbaring. Natúúrlijk moet ik televisie maken over muziek. Waarom hield ik me in godsnaam al die jaren bezig met wetenschap en kussende mensen?”

Voor het eerste seizoen van Merci voor de muziek’ strikten ze koningin Mathilde. Daarom waren Nora Gharib en Bart onlangs met hun partners uitgenodigd op het kerstconcert in het Paleis.

“We hebben de koning en koningin natuurlijk ontmoet tijdens het draaien, maar dat bleef formeel. Ik ben wel geschrokken van hun passie voor muziek. Filip is een straffe pianist en componist. Vanzelfsprekend heb ik hem uit zijn kot proberen te lokken om samen een liedje te maken. Tevergeefs”, lacht Bart. “Toch één tegenvaller dit jaar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.