Valerie De Booser is duidelijk tegen haar man Koen Wauters: “Het is belangrijk dat de kinderen dit weten”
PMN
Valerie De Booser is duidelijk tegen haar man Koen Wauters: “Het is belangrijk dat de kinderen dit weten”
Foto: Photonews

Valerie De Booser heeft een bewogen jaar achter de rug. Zo stopte ze met haar kledingwinkel Histoires de Femmes.

“Ik heb die beslissing met pijn in het hart genomen”, vertelt Valerie De Booser in TV-Story. “Toch ben ik blij dat ik die stap heb gezet. Ik ben rustiger zonder die voortdurende stress. Een verademing!” 

“Ook mijn gezin voelt dat. De kinderen waren het snel gewoon dat ik meer thuis ben. Hoe gezellig is het ook niet als je thuiskomt van school en de mama heeft iets lekkers gemaakt?”

“Vroeger deed ik dat ook, maar altijd in een rush. En van mijn beste vriendin Babs mag ik nu af en toe out ts samenstellen en aankopen voor haar winkel, Close-Up. Heerlijk, zeker omdat dit kan zonder stress over personeelszaken of fileleed. Ja, mijn nieuwe leven bevalt me!”

"We voeden onze kinderen op met vallen en opstaan"

Valerie heeft met Zita en Nono ook twee kinderen. “Elke fase is een nieuwe uitdaging. Maar als ouder evolueer je ook, je leert bij doorheen de jaren. Met vallen en opstaan. Koen en ik proberen Zita en Nono voldoende vrijheid te gunnen, en tegelijk richting te geven waar nodig. We babbelen veel, dat vind ik cruciaal.” 

“Ik wil dat Nono en Zita weten dat mama en papa hen onvoorwaardelijk graag zien. En dat ik oprecht trots ben hoe ze in het leven staan. Onze kinderen zijn beleefd, respectvol en ambitieus."

Meer nieuws

Meer nieuws

.