VTM heeft bijzonder goed nieuws over reeks waar iedereen al heel lang op zit te wachten: “We gaan ze binnenkort uitzenden”
PMN
VTM heeft bijzonder goed nieuws over reeks waar iedereen al heel lang op zit te wachten: “We gaan ze binnenkort uitzenden”
Foto: Medialaan

VTM heeft zeer goed nieuws te melden. Een reeks waar iedereen al een tijdje op zit te wachten, gaan ze dan toch binnenkort uitzenden.

‘De Bende Van Jan De Licht’, met Matteo Simoni in de hoofdrol, werd van 2016 tot 2017 opgenomen. VTM heeft de reeks drie jaar later nog altijd niet uitgezonden.

“We gaan de reeks binnenkort uitzenden. Waar of op welk platform laten we graag nog even in het midden", laat VTM weten aan Het Laatste Nieuws. De reeks is geïnspireerd op het gelijknamige verhaal van een struikrover die midden 18de eeuw actief was in en rond Aalst. 

"Het is een groot compliment dat Netflix de reeks heeft gekocht"

Het is misschien wel de duurste reeks ooit. Intussen heeft ook Netflix de rechten gekocht. Zij gaan de beelden vanaf 2 januari wereldwijd verspreiden, maar nog niet bij ons. Dat zal voor later op het jaar zijn.

"Het is een heel groot compliment voor Vlaamse fictie dat Netflix zo overtuigd is van de kwaliteit van 'De bende van Jan de Lichte' en ze wereldwijd wil aanbieden. De reeks krijgt zo een kwaliteitsstempel”, besluit men aan de Medialaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.