Kürt Rogiers zit tussen twee vuren: “Mijn moeder mag het niet van mijn vrouw Els”
PMN
Kürt Rogiers zit tussen twee vuren: “Mijn moeder mag het niet van mijn vrouw Els”
Foto: VTM

Voor Kürt Rogiers is er wel wat veranderd in het nieuwe jaar. Zo zijn zijn ouders Bea (72) en Marcel (75) bij hem in de buurt komen wonen.

Begin deze maand verhuisden de ouders van Kürt Rogiers naar een appartement vlak bij het huis van hun zoon. Het is misschien wel het mooiste kerstgeschenk dat ze zich konden wensen.

“Wij hebben ons leven, mijn ouders dat van hen”, legt Kürt uit in Dag Allemaal. “Maar als er iets gebeurt, zijn we er wel voor elkaar. Da’s echt een geruststelling. Ze zitten hier op een spiksplinternieuw appartement met goede buren - wij dus. Laat ze hier nu maar rustig oud worden, en zichzelf mentaal en fysiek goed verzorgen. Ze kunnen mij geen groter plezier doen.”

Intussen is het opnieuw aftasten geblazen. “Ons moeder heeft al eens gezegd dat ze onze strijk wel wil komen doen als ze tijd heeft, maar dat wil Els niet. Voor haar is dat een grens. Maar als papa in de zomer eens in de tuin wil komen werken - mijn ouders hebben allebei groene vingers - heb ik daar geen probleem mee. Och, dat wijst zichzelf wel uit. En gelukkig durven wij ons gedacht te zeggen tegen mekaar."

Meer nieuws

Meer nieuws

.