Kijkers vrezen groot drama in ‘Familie’, makers reageren met duidelijke boodschap
Kijkers vrezen groot drama in ‘Familie’, makers reageren met duidelijke boodschap
Foto: Medialaan

In ‘Familie’ geniet Hanne volop van haar zwangerschap. En haar allerliefste Quinten glundert met haar mee. Maar niet alle soapfans delen die vreugde. Sommigen zijn er niet gerust in. Ze vrezen voor het zoveelste babydrama in de serie.

"Hanne zal een miskraam krijgen, want dat is meestal zo met zwangerschappen in soaps", meldt bijvoorbeeld iemand op één van de talrijke ‘Familie’-fansites. Waarop anderen instemmend reageren, want: "Baby’s moeten het in ‘Familie’ inderdaad vaak met hun pas begonnen leven bekopen, ocharme. Denk maar aan Veroniques kleinkind Kasper.’’

Wim Feyaerts, creative producer van ‘Familie’, reageert in TV Familie op die verzuchtingen van kijkers: “Er is in onze serie inderdaad al veel tegenspoed geweest bij aanstaande mama’s. Vorig seizoen verloor Marie één van de twee ongeboren baby’s in haar buik. En intussen is ook Kasper, de andere helft van de tweeling, gestorven.”

“Dat sommige kijkers het enthousiasme van onze personages over Hannes zwangerschap niet delen, valt dus niet zomaar uit de lucht”, gaat hij verder. “Maar ik raad hen aan om gewoon te blijven kijken, want bij ‘Familie’ proberen we de kijkers altijd te verrassen. Dus misschien ook wat deze zwangerschap betreft...”

Meer nieuws

Meer nieuws

.