Ann Van den Broeck krijgt slecht nieuws over haar rol in 'Familie': "Zo jammer"

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Het gaat hard voor Ann Van den Broeck. Nog dit jaar vult ze zestien zalen met ‘Winterrevue’ en in ‘Familie’ brengt ze als ex-liefje van Lars (Kürt Rogiers) de poppen aan het dansen. Het is een tijdelijke rol.

“Toen ik de rol aanvaardde, leek het me een voordeel dat het slechts tijdelijk was. Nu vind ik het jammer, want dit smaakt naar meer”, zegt Ann Van den Broeck in Dag Allemaal. “De makers houden in hun planning ook rekening met m’n andere verplichtingen. Sympathiek, want zo kan ik na de ‘Winterrevue’ de opnamen combineren met ‘Mamma Mia!’ en de ‘ Urbanus’-musical.”

“Eigenlijk ben ik best wel met veel toffe dingen tegelijk bezig. Ik functioneer ook het best als ik veel werk heb. Het lijkt wel alsof ik dan nóg meer gedaan krijg. Maar ik let wel op dat ik niet wéér in een dipje beland zoals een aantal jaren geleden.”

“Ik voelde me doodmoe en had toen zelfs moeite om me voor een voorstelling op te peppen. Gaan werken was eerder overleven dan genieten van al het moois wat ik op dat podium bracht. Op een bepaald moment gaf mijn lijf aan dat het niet meer mee wilde. Ik heb het toen een tijd bewust veel rustiger aan moeten doen.”