‘Familie’-kijkers ergeren zich rot: Hier reageren zij massaal op
‘Familie’-kijkers ergeren zich rot: Hier reageren zij massaal op
Foto: Facebook

De fans van 'Familie' zijn heel fanatiek met de verhalen bezig en dat levert op de sociale media heel wat reacties op. Dat de fans de ene fout na de andere opmerken, bewijst dat ze heel aandacht kijken, merkt Showbizzsite op.

In ‘Familie’ is alles mogelijk. Zo is een flesje cola dat het ene moment halfvol is vijf seconden nadien helemaal vol, of is een flesje cola zero even later een gewone cola is. Dit geldt ook voor de zwangerschap van Hanne. De ene dag is er van een bol buikje nog niets te merken, de andere dag heeft zij plots een dikke buik.

Ook vertelde Quinten, Hannes vriend, dat hij de baby al in Hannes buik voelde schoppen. Maar volgens kijkers kan dat niet als je nog maar 12 weken zwanger bent. En dan is er ook nog de echo om het geslacht van de ongeboren baby te bepalen. Dat zou in die fase van de zwangerschap alleen met een bloedstaal mogelijk zijn.

Wim Feyaerts, de baas van ‘Familie’ reageert in TV Familie dat de kijkers wellicht een rekenfout hebben gemaakt, want Hanne is voor 7 mei uitgerekend. “Wij vinden het fijn dat mensen zulke commentaar geven. Want dat betekent dat ze betrokken zijn bij onze verhaallijnen. Al de reacties van ‘Familie’-kijkers, zelfs al zijn ze kritisch, beschouwen we nog altijd als een mooi compliment”, besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.