Bill Barberis over de gevolgen van zijn vertrek bij ‘Thuis’: “Dat is angstaanjagend”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Drie jaar geleden stond Bill Barberis voor het laatst op de set van 'Thuis'. Een beslissing waarvan hij tot op vandaag geen spijt heeft, ook al zit hij soms zonder werk. ‘Ik probeer niet te veel vooruit te denken, anders durft de angst toeslaan. En uiteindelijk komt het toch altijd goed.’

Drie jaar geleden stond Bill Barberis voor het laatst op de set van Thuis. Een beslissing waarvan hij tot op vandaag geen spijt heeft, ook al zit hij soms zonder werk. “Ik probeer niet te veel vooruit te denken, anders durft de angst toeslaan. En uiteindelijk komt het toch altijd goed”, zegt hij in Story.

“Geld is nooit mijn drijfveer geweest om jobs aan te nemen. Speelplezier komt op de eerste plaats. Voor mij is het nu van het ene project naar het andere. Met soms kalme tussenpozen. Dat is af en toe angstaanjagend, maar je leert ermee leven.”

“Er waren periodes dat ik dacht ‘Oei, en wat nu?’ Maar ik heb al zoveel fijne dingen mogen doen. Onlangs nog ben ik met een Brits theatergezelschap twee weken gaan rondtrekken in Florida.”