Spanningen tussen de Queen en kleinzoon prins Harry? Deze opvallende beslissing van Elizabeth wakkert de geruchten alleen maar aan
Spanningen tussen de Queen en kleinzoon prins Harry? Deze opvallende beslissing van Elizabeth wakkert de geruchten alleen maar aan
Foto: Photonews

Er doen geruchten de ronde dat de band tussen de Britse Queen Elizabeth en haar kleinzoon prins Harry bekoeld zou zijn. Het is geheel onduidelijk in hoeverre de geruchten over de slechte band waar zijn.

De Britse koningin Elizabeth (93) heeft dit jaar geen foto van prins Harry, zijn vrouw Meghan Markle en hun zoontje Archie op haar bureau staan tijdens de traditionele kersttoespraak. Van prins William en zijn gezin prijkt wél een foto op tafel.

In een aankondiging op Instagram is te zien dat naast haar op tafel diverse fotolijstjes staan. Zo zijn er kiekjes van haar man prins Philip, prins William en zijn gezin en Elizabeths zoon prins Charles en zijn Camilla. Opvallend is dat een foto van prins Harry, Meghan en baby Archie ontbreekt. Vorig jaar stond er wel nog een foto van het koppel op tafel.

Het is niet duidelijk waarom er geen foto van het gezin staat. Dat Harry geen troonopvolger is zou een mogelijke reden kunnen zijn. Maar royaltywatchers en fans van het koningshuis speculeren er echter op los en zien de afwezigheid van de foto als een bewijs dat de relatie tussen de Queen en kleinzoon Harry bekoeld is.

Er zouden spanningen zijn omdat Harry en Meghan zich niet aan de tradities van het Britse koningshuis houden. Zo vieren ze, geheel tegen de gebruiken in, dit jaar geen kerst met de rest van de koninklijke familie op het landhuis van koningin Elizabeth in Sandringham.

https://www.instagram.com/p/B6bzqJSn5dr/

Meer nieuws

Meer nieuws

.