Echtgenoot Kurt onthult wat er écht aan de hand is met Trisha: “Hier lijdt ze aan”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Trisha is nog steeds niet de oude. Traag maar gestaag werkt ze aan haar herstel. Haar echtgenoot Kurt schept in Dag Allemaal duidelijkheid over wat er met Trisha aan de hand is.

In het voorjaar ging het zo slecht met Trisha, dat haar echtgenoot Kurt moest ingrijpen. “We waren aan het barbecueën, toen ik Trisha voor mijn ogen zag breken. Toen besefte ik dat ik haar niet meer kon helpen, en heb ik een ziekenwagen gebeld. Ik heb mijn vrouw afgegeven aan de ambulanciers en gevraagd om goed voor haar te zorgen,” vertelt hij in Dag Allemaal.

Trisha verbleef enkele weken op een psychiatrische afdeling. Ondertussen besloot ze zich opnieuw te laten opnemen in een psychotherapeutisch centrum, waar ze meer op haar plaats is. De feestdagen mag ze wel thuis met haar gezin doorbrengen.

Trisha heeft een emotionele stoornis,” verduidelijkt Kurt. “Het is voor haar zeer moeilijk om diepgaande relaties aan te gaan.” Toch heeft Kurt nooit overwogen zijn vrouw te verlaten. Al heeft hij het wel zwaar gehad. “Maar sinds er een diagnose is, gaat het beter,” zegt hij.

Tags trisha