Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin hebben opvallende boodschap voor koning Filip: “Bedankt daarvoor, sire”
Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin hebben opvallende boodschap voor koning Filip: “Bedankt daarvoor, sire”
Foto: Photonews

Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin Caroline Vereenooghe hebben op Instagram koning Filip bedankt. De sportjournalist en zijn partner waren namelijk ook uitgenodigd op het kerstconcert afgelopen woensdag op het paleis.

“Bedankt voor de uitnodiging, sire. We hebben ervan genoten. Het was een eer om er bij te zijn en het kerstconcert was prachtig.” Met die woorden bedankte Karl Vannieuwkerke op Instagram koning Filip voor het kerstconcert waarop hij en zijn partner Caroline aanwezig hadden mogen zijn.

De uitnodiging had te maken met het feit dat Vive le vélo zijn Tour-tafel afgelopen zomer in de tuin van het kasteel van Laken opstelde. “Officieel heet het dat de koning hiermee iedereen dankt die heeft bijgedragen tot de koninklijke activiteiten van het afgelopen jaar”, aldus Vannieuwkerke.

Ook Bart Peeters en Nora Gharib werden door de koning en de koningin uitgenodigd voor het kerstconcert. Zij waren eerder dit najaar te zien in ‘Merci voor de muziek’, een programma waaraan ook koningin Mathilde meewerkte.

https://www.instagram.com/p/B6PuuleFsRP/

Meer nieuws

Meer nieuws

.