Kritiek op VTM voor misplaatste grap bij Marthe van K3: “Heeft haar veel pijn gedaan”
Kritiek op VTM voor misplaatste grap bij Marthe van K3: “Heeft haar veel pijn gedaan”
Foto: Instagram

Het ziet er dan toch naar uit dat 2020 ook voor Marthe De Pillecyn een prachtig jaar zal worden op amoureus vlak, want ‘de zwarte van K3’ heeft opnieuw de liefde gevonden. De man die volgens Dag Allemaal haar hart heeft gestolen: Baba Yega-choreograaf Sinerjey Meyfroodt (32). En zo is de Vlaamse showbizz een mooi koppel rijker.

Hopelijk betekent het voor Marthe de start van een even duurzaam liefdesverhaal als bij de twee andere K3’tjes Klaasje (met vriend Max) en Hanne (met verloofde Jorn). In Dag Allemaal bekende Marthe immers recent nog dat ze Klaasje en Hanne daarom soms wel benijdde. “Ik geef toe dat ik weleens jaloers kan zijn als ik kijk naar waar Hanne en Klaasje al staan”, zei ze. "Zij staan al veel verder dan ik.”

Met deze nieuwe liefde maakt Marthe dus een inhaalbeweging, en meteen komt er ook een einde aan de mindere periode die ze door moest sinds de breuk met haar vorige vriend Viktor Verhulst, in de zomer van 2018.

Marthe is om nog een andere reden terughoudend om haar amoureuze gevoelens van de daken te schreeuwen. “Iemand leren kennen is niet moeilijker omdat ik deel uitmaak van K3”, zei Marthe eerder ook nog. “Ik zit vooral in met de mening van anderen. Voor ik nu over een nieuwe liefde praat, moet ik zeker weten dat het écht goed zit. Ik wil niet dat mensen zeggen: die is al aan haar zoveelste vriendje toe.”

De vele speculaties en de soms minder smaakvolle grapjes zullen haar ook wel pijn gedaan hebben, vermoed Dag Allemaal. Zoals die keer dat ze in de VTM-talkshow ‘Wat Een Dag’ een grote salamiworst cadeau kreeg uit handen van gastheer Davy Parmentier, met een vette knipoog. “Gelukkig eet ik écht graag salami”, reageerde Marthe. Wat er ook van zij: na Viktor Verhulst heeft Marthe haar hart opnieuw verloren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.